085 130 5886

Persoonlijke contact

Wij zijn uw partij voor evenementfotografie!

De foto's van je evenement
Nu al een feestje?!

Je evenement of feest later nog eens beleven? Zorg voor goed beeldmateriaal van jouw Audio visuele specialist Versteeg AV Producties. Wij staan klaar voor elk evenement groot of klein en maken van alle beelden weer een feestje! 

Daar had je bij moeten zijn!

Ken je dat? Na een feest hoor je iedereen praten over het feest en hoor je de sterke verhalen en zie je de gekste filmpjes voorbij komen. Je denkt, Daar had ik bij moeten zijn! Dit idee wordt alleen maar versterkt door sterk beeldmateriaal. Wil je jouw evenement volgend jaar tot een nog groter succes kunnen maken? Zorg dan zo snel mogelijk voor sterk beeldmateriaal en zorg dat iedereen erbij wil zijn! Hoe wij dit doen? Dat vertellen we je graag!

Waarom zou ik een evenementen fotograaf inhuren?

Door de kiezen voor een echte specialist die weet waar hij mee bezig is voor, tijdens en na het evenement behaal je optimaal rendement uit de investering. Een echte evenement fotograaf beschikt over de nodige ervaring en apparatuur om van elk evenement een ”plaatje” te maken. 

 

Een echte evenementen fotograaf denkt verder als alleen een leuk album voor bezoekers en organisatie voor na het evenement. Hierdoor ben je verzekerd voor kwalitatief goed beeldmateriaal voor de volgende edities. 

Als fotograaf op een evenement denk je een aantal stappen vooruit, en weet je voor welk doel je bezig bent. 

Bereik je doelgroep

Door het plaatsen van beeldmateriaal op je sociale media kanalen of je website trek je (potentiële) bezoekers naar je kanalen waardoor je er voor zorgt dat mensen je beter weten te vinden. Ze komen regelmatig terug op je kanalen en houden gemakkelijk de laatste nieuwtjes rondom je evenement, en nog belangrijker je volgende evenement bij. Zo houd je bezoekers vast en wordt je doelgroep steeds groter! 

Kom alvast in de stemming!

Vraag hier meer informatie aan!

Previous
Next

Waarom kiezen voor Versteeg AV Producties als uw evenementen fotograaf?

Met onze uitgebreide en rijke ervaring hebt je met ons een betrouwbare en energieke partner voor je evenement. Wij zetten onze apparatuur en ervaring dan ook maar al te graag in om van jouw evenement een feestje te maken! Tijdens, maar ook na het evenement. 

Wij werken met een kleinschalig team waardoor u altijd verzekerd bent van een vast contactpersoon en gemakkelijk en laagdrempel afspraken kan maken. Wij denken ook in de voorbereiding naar het evenement met je mee voor het beste resultaat. 

Mogen wij van jou evenement ook een feest Maken?

De specialist voor foto en video op jouw evenement

Naast foto zijn wij ook in de mogelijkheid om video’s te maken van het evenement. De totaal oplossing voor jouw evenement! 

Meer weten over onze video's?

We nemen graag contact op ter kennismaking

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.