085 130 5886

Persoonlijke contact

Bekijk hier wat we voor u kunnen betekenen

Van korte promotievideo tot complete bedrijfsvideo. Wij kunnen het allemaal voor u produceren. Met een gedreven team van editors, cameramensen, presentators en creatievelingen maken we altijd een passend eindproduct.

Bedrijfsvideo

Wilt u uw bedrijf op een mooie manier presenteren op verschillende platforms? Een bedrijfsvideo is hier een prima oplossing voor. Een gepresenteerde video over uw bedrijf? Of verteld u zelf iets over uw bedrijf? Of kiest u voor een video met sfeerbeelden en diverse quotes in beeld? Dit alles kunnen we voor u realiseren.

Vacaturevideo

Komt u maar niet aan die duizendpoot of juist de specialist die u zoekt? Laat uw vacature opvallen door een video. In een korte video leggen we uit wat voor uw bedrijf u bent en wie u zoekt. Deze video kunt u bijvoorbeeld plaatsen op de sociale media. Bewezen is dat een video veel vaker wordt bekeken dan een lap tekst.

Livestream

Wij kunnen voor bijna alle denkbare activiteiten een passende livestream opzetten. Dit kan vanaf één camera tot een gehele productie met meerdere camera’s, licht en geluid. Zo kan iedereen nog meer genieten van uw event. Uw livestream kan bij behoefte worden vergrendeld met een wachtwoord.

We nemen graag contact op ter kennismaking

Laat hieronder uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.